PORTAL

 • Pozabil sem svoje geslo. Kako lahko pridobim novega?
  Na dnu prijavnega okna se nahaja povezava Pozabljeno geslo. Ob kliku nanjo se odpre novo okno Pozabljeno geslo, v katerega vpišemo svoj elektronski naslov in prepišemo varnostno besedilo. Po kliku gumba Pošlji dobimo na vpisani elektronski naslov povezavo za spremembo gesla.

 • Ali lahko spreminjam osebne podatke in podatke uporabniškega računa?
  V uporabniškem profilu lahko spreminjamo vse podatke, razen elektronskega naslova. Če želimo uporabljati drug elektronski naslov, moramo odpreti nov profil.

 • Zakaj se video posnetki, zdravstvena rezerva in stresni profil ne prikažejo?
  Za prikaz naštetih stvari potrebujemo posodobljeno verzijo predvajalnika Flash. Posodobimo ga lahko tukaj.

MOBILNA APLIKACIJA

 • Kakšen telefon moramo imeti, če želimo uporabljati aplikacijo A-LIFE?
  Trenutno so podprti telefoni z operacijskim sistemom Android, iOS in Blackberry.

 • Kje lahko najdemo mobilno aplikacijo?
  Povezave do aplikacij najdete na strani o mobilni aplikaciji.

 • Z aplikacijo smo opravili vadbe, vendar nismo bili prijavljeni. Ali se ti podatki izgubijo?
  Če s telefonom opravljamo vadbe kot neprijavljen uporabnik, nas ob prijavi aplikacija vpraša, ali želimo te podatke prenesti na svoj uporabniški račun.

 • Kako prenesem svoje podatke z mobilne aplikacije na portal in obratno?
  V nastavitvah v zavihku Portal izberemo Sinhroniziraj. Ker se lahko prenaša večja količina podatkov, je priporočljivo, da smo med sinhronizacijo povezani na brezžično omrežje (WiFi).

 • Kateri pas za merjenje srčnega utripa lahko uporabljam?
  Na operacijskem sistemu Android je podprta uporaba pasu za merjenje srčnega utripa Polar Wearlink+. Na operacijskem sistemu iOS delujejo pasovi za merjenje srčnega utripa Polar H7, Wahoo Soft Hear Rate Strap s priključkom ANT+ (za iPhone 4 in 4s) in Wahoo Blue HR Hear Rate Strap (za iPhone 5).

 • Kako aplikacijo A-LIFE povežem s pasom za merjenje srčnega utripa?
  Pomembno je, da smo si pas pravilno namestili in da smo ga pred namestitvijo navlažili. Postopek pravilne namestitve je opisan v navodilih proizvajalca, ki jih prejmemo skupaj s pasom. Za seznanitev pasu v nastavitvah svojega telefona vključimo Bluetooth in pas uparimo s telefonom. V primeru težav pokličite +386 (0)41 705 721.

 • Ali za uporabo mobilne aplikacije A-LIFE potrebujem internetno povezavo?
  Internetno povezavo potrebujemo, če želimo izvesti sinhronizacijo, se prijaviti, dostopati do posnetkov vaj ali s portala prenesti svoje programe.

 • Zakaj je treba na mobilnem telefonu vključiti GPS?
  GPS signal je potreben v primeru, ko izvajamo aktivnosti, za katere želimo beležiti in spremljati podatke o razdalji, hitrosti, nadmorski višini in lokaciji.